Doç. Dr. Mayumi Kako Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti

Hiroşima Üniversitesi, Biyomedikal ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde görevli Doç. Dr. Mayumi Kako, 13-14 Haziran 2024 tarihinde Trabzon ilinde İl Sağlık Müdürlüğü, T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi Birimi (UMKE) kurumlarını ziyaret etmiştir.  Doç. Dr. Mayumi Kako, Yüksekokulumuz Acil Yardım ve Afet Yönetimi (AYAY) Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Perihan Şimşek’in koordinatörlüğünde Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Salih Akyıldız ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Asiltürk ve AYAY bölümü öğrencileri ile biraraya gelerek, afet yönetimi ve Japonya’da afet eğitimi üzerine istişarede bulunmuş ve öğrencilerin sorularını yanıtlamıştır. Doç. Dr. Mayumi Kako, ziyaretten duyduğu memnuniyeti bildirmiş ve ziyaret akademik işbirliğinin devamı konusunda güzel dileklerle sona ermiştir.