Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nden Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Öğrencilerine Destek AFAD Gönüllüsü Eğitimi

Trabzon Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü öğrencilerine Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül SARIOĞLU KEMER ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZEN koordinatörlüğünde, “Destek AFAD Gönüllüsü Eğitimi” verildi. Eğitim kapsamında bölüm öğrencilerine Eğitim Şube Müdürü Tolga MUSLU ve Eğitim Uzmanları Mustafa Önder BAYTAR, Kemal PEKTAŞ, Mustafa TÜRKER, Tevfik TAŞDEMİR, Filiz KÖSE ve Hasan YAZICI tarafından afet ve acil durumlar ile ilgili temel kavramlar, arama ve kurtarma ekipleri oluşumu ve organizasyonu, barınma ve barınma türleri, yangın söndürme ve psikolojik ilk yardım konularında bilgi verildi. AFAD ekibine teşekkür ederiz.

İlgili Resimler

Menüyü Kapat