Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden Deprem Haftasında AFAD Yönetimi Başkanlığı Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne Ziyaret

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi (AYAY) Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Sarıoğlu Kemer, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özen ve Genç Kızılay Trabzon Üniversitesi Kulübü, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında 04.03.2024 tarihinde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Eğitim Şube Müdürü Tolga Muslu ve ekibi ile yapılan görüşmede, Trabzon Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü ve Trabzon İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü arasında verimli ve etkin bir iş birliği planının oluşturulması ve bu kapsamda karşılıklı eğitim ve uygulama etkinliklerinin gerçekleştirilmesi ziyaretin ana temasını oluşturdu.