Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünden Deprem Haftasında Kızılay Trabzon Şubesi’ne Ziyaret

Üniversitemiz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi (AYAY) Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Sarıoğlu Kemer, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem Özen, Genç Kızılay Trabzon Üniversitesi Kulübü Başkanı Hazarcan Unkun ve kulüp üyesi Kadir Aydın Pazar, 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında 04.03.2024 tarihinde Kızılay Trabzon Şubesi’ni ziyaret etti. Kızılay Trabzon Afet Müdahale Merkezi Müdürü Murat Çebi ve ekibi ile yapılan görüşmede, Trabzon Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü ve Trabzon Kızılay arasında eğitim olanakları değerlendirildi.