Yüksekokulumuz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü'nde “Yazılım Becerilerini Nasıl Geliştiririm?” Etkinliği Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz  Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimizin yazılım becerilerinin geliştirilmesi amacıyla Trabzon Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı’ndan Öğretim Görevlisi Meliha Eren, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı Memuru Özlem Karadeniz ve Sporda Performans Değerlendirme ve Yetenek Seçimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Öğretim Görevlisi Hüsnü Canbolat ile sektör deneyimleri ve araştırmalarını konu alan etkileşimli bir seminer gerçekleştirilmiştir. Öğrencilerimiz spor bilişimi ve tıp bilişimi olanakları hakkında bilgilendirilmiştir. Sektörleri detaylı olarak anlatan iyi uygulamalara ilişkin videolar izlenmiştir. Soru-cevap etkinliği ile devam eden etkinliğimiz, toplu fotoğraf çekimi ile sona ermiştir. Bölüm Başkanlığı olarak seminere katılımlarından dolayı Öğr. Gör. Meliha EREN, Memur Özlem KARADENİZ ve Öğr. Gör. Hüsnü CANPOLAT'a teşekkür ederiz.