Trabzon Teknoloji Festivali Tanıtım Etkinliği Gerçekleştirildi

Yüksekokulumuz Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü öğrencilerimizin proje geliştirme ve araştırma kapasitesini artırmak, proje kültürünü kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler devam ediyor. İlgili Bölüm Başkanlığıyıla koordineli olarak Üniversitemiz Teknoloji Transferi ve Proje Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından organize edilen "Trabzon Teknoloji Festivali Tanıtım Etkinliği", ilgili dernek üyesi ve Proje Uzmanı Fadıl ÖZTÜRK'ün sunumuyla 13.03.2024 tarihinde Mahmut Goloğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilmiştir. Trabzon Teknoloji Festivali; Üniversitemiz ile Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar Belediyesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Trabzon İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarınca desteklenen ve Trabzon Teknoloji Derneği tarafından organize edilen kentimize özgü bir proje yarışmasıdır. Öğrencilerimizin eksiksiz katıldığı etkinlikte akademisyenlerimize ve öğrencilerimize Festivalin başvuru şartlarına ve takvimine, kategorilerine ve ödüllerine ilişkin bilgilendirme yapılmıştır. Öğrencilerimizin ilgiyle takip ettiği etkinlik için Yüksekokulumuz olarak Trabzon Teknoloji Derneği'ne teşekkürlerimizi sunarız.