Yüksekokulumuz Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Akademik Kurul toplantısı, 12.02.2024 tarihinde Bölüm Başkanlığı odasında gerçekleştirilmiştir. Kurula Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül SARIOĞLU KEMER, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özlem ÖZEN ve bölüm öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Perihan ŞİMŞEK katılmıştır.

Toplantı kapsamında 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi değerlendirmesi, 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi ders dağılımlarının yapılması, ders bilgi paketlerinin güncellenmesi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Öğrenci kulübünün kurulması, Bölüm kurul ve komisyonlarının oluşturulması, ERASMUS+ ve diğer değişim programları kapsamında anlaşma süreçlerinin değerlendirilmesi, dış paydaşların analizi ve tanışma takviminin oluşturulmasına ilişkin kararlar alınarak akademik kurul toplantısı tamamlanmıştır.