Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu

TEGSOFT Şirketi Kurucu Ortak ve CEO’su Tuba Özyurt Gürsoy, Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümümüzde Seminer Gerçekleştirdi

Sağlık, sigorta ve eğitim gibi sektörlerde endüstriyel çözümler sunan, İstanbul, Dubai ve ABD’de ofisleri bulunan TEGSOFT Şirketi’nin Kurucu Ortak ve CEO’su Tuba Özyurt Gürsoy, 22 Aralık 2023 tarihinde saat 10.00 ‘da Trabzon Üniversitesi’nin Fatih Eğitim Kampüsü F Blok’ta yer alan Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümü’nde öğrencilerle biraraya gelmiştir. Şirketin girişimcilik ve kuruluş hikayesini paylaşan Tuba Özyurt Gürsoy, öğrencilerin sektör, şirket ürünleri ve girişimcilik süreciyle ilgili merak ettiği sorularını cevaplamıştır.

Ziyarete aynı zamanda Tuba Özyurt Gürsoy’un babası akademisyen, Karadeniz Teknik Üniversitesi İİBF emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hasan Özyurt da katılarak akademik deneyimini ve öğrencilere gelecek kariyerlerini şekillendirecek değerli bilgiler paylaşmıştır.

Ziyaret sonunda UBYO Müdürü Doç. Dr. Salih Akyıldız ve YBS Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Mehnmet Kokoç, Tuba Özyurt Gürsoy’a Yönetim Bilişim Sistemleri Bölümünü ziyaretleri, semineri ve Bilim Danışma Kurulu üyesi olarak sağladığı destek için teşekkür ederek plaket takdim etmiştir.

 

İlgili Resimler


Menüyü Kapat